Mivegra d.o.o. osnovana je 11. ožujka 1997. godine. Osnivač i vlasnik tvrtke je ing. građ. Mario Iveković. Prva djelatnost s kojom smo pokrenuli poslovanje je upravljanje stambenim zgradama. Tvrtka je najveći upravitelj zgradama na području grada Ivanić-Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić.

Tijekom 1998. godine ustrojena je vlastita operativna jedinica za izvođenje popravaka na stambenim zgradama. Pored popravaka na zajedničkim dijelovima i uređajima stambenih zgrada, naše usluge ponudili smo i suvlasnicima. Izvršili smo ličilačke i keramičarske radove u preko 100 stanova, desetine adaptacija kupaonica ili potpunih renoviranja stanova. Osim stambenih zgrada, izvodili smo radove u zdravstvenim ustanovama, školskim i sportskim objektima, te poslovnim prostorima.

2010. godine pokrenuli smo dimnjačarske poslove. Iste godine sklopili smo ugovor o obavljanju dimnjačarskih poslova s Općinom Križ. Dvije godine potom, tvrtka je pobjedila na natječaju za koncesiju za dimnjačarske radove u Gradu Čazmi. 2014. godine smo obnovili ugovor s Općinom Križ, a i započeli s radovima kao područni dimnjačar u Općini Martinska Ves.

Od 2014. godine izvodimo i radove na održavanju zelenih površina.